Peuterbadje Gibraltarbad in Amsterdam

Peuterbadje Gibraltarbad in AmsterdamIn het stadsdeel Bos en Lommer ligt een prachtig peuterbadje verborgen, namelijk het Gibraltarbad. Het Gibraltarbadje verbaast bijvoorbeeld dagelijks ouders die hier al jaren wonen, maar die van het bestaan van dit prachtige peuterbad niets af wisten. Het wordt prima onderhouden door de Gemeente. Dit peuterbadje staat niet aangegeven op bordjes of iets dergelijks.
Vanuit de Gemeente ontvingen we de volgende informatie over het Gibraltarbadje:
“We zijn trots op 20 jaar onderhoud aan het Gibraltarbad. Als het regent wil er wel eens geen toezicht zijn ,voor de rest is er bijna altijd toezicht, er zijn toiletten en gelegenheid voor vers water en voor EHBO is er ook een koffer met professionele hulp terplekken. Alle dagen met mooi weer wordt de bodem gereinigd en erom heen aan geveegd. Er is dus bijna altijd toezicht. Wij werken daar wel met werktijden van ‘s morgens 8.00 tot 16.00 uur, en met heel mooi weer werken we daar tot wel 18.00 uur.”

Adresgegevens peuterbadje Gibraltarbad in Amsterdam

Peuterbadje Gibraltarbad, geen exact adres.
Route:
Sla vanaf de Bos en Lommerweg de Kijkduinstraat in. Op de Kijkduinstraat sla je de Solebaystraat in. Rijd deze uit, en je ontdekt het prachtige peuterbadje.

Peuterbadje Gibraltarbad via Google Maps


Peuterbadje Gibraltarbad in Amsterdam weergeven op een grotere kaart