zwemmen met functiebeperking in zwembad Het Marnix of Marnixbad Amsterdam

Zwemmen met een functiebeperking in zwembad Marnixbad in Amsterdam

Voorzieningen Marnixbad voor zwemmen met een functiebeperking?
Het Marnixbad in Amsterdam heeft voor het zwemmen met een functiebeperking het extra verwarmde instructiebad van 33 graden en 10 bij 20 meter gereserveerd. De bodem van het bad staat speciaal afgesteld op 1,15 bij 1.40 meter en loopt schuin af. Hierdoor zijn er mogelijkheden voor iedereen, denk bijvoorbeeld aan (loop) oefeningen. Het bad is voorzien van de modernste snufjes en uitgerust met een massagestraat, een drenkelingendetectiesysteem en een speciale desinfectiemethode. Hat bad heeft naast gewone filters ook nog een OZON-installatie. Dit betekent dat er minder gebonden chloor in het water zit, er wordt gebruikgemaakt van een milieuvriendelijke zoutoplossing. Zwemmers hebben hierdoor veel minder last van een chloorlucht, prikkende ogen of een gevoelige huid.
Vereist voor deelname
U zwemt niet onder professionele begeleiding waardoor u zichzelf zelfstandig dient te kunnen voortbewegen. U dient in het bezit te zijn van een zwemdiploma. Tijdens deze blokken zorgt Het Marnix uiteraard wel voor toezichthouders.

Zwemmen met een functiebeperking – meer informatie hierover?

Lees meer hierover op de website van het zwembad zelf: Zwemmen met een functiebeperking in zwembad Marnixbad in Amsterdam

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier
Bookmark and Share