Zonnebanken in zwembad Sportfondsenbad Oost Amsterdam

Zonnebanken in zwembad Sporfondsenbad Oost in Amsterdam

Het is ongelofelijk, maar het kost niet veel om in onze solaria’s heerlijk bruin te worden, U maakt een afspraak bij de kassa voor een “ritje”. Na betaling krijgt u van één van de kassamedewerk(st)ers een speciaal muntje en kunt u gaan zonnen.


Zonnebank – aantal minuten
De zonnebank duurt 20 minuten.
Waar staan de zonnebanken?
In de zwemzaal, naast de babyhoek die u kunt gebruiken tijdens ouder en kind zwemmen en waar u uw kind verzorgd onder een warmtespiraal, vindt u de zonnebanken.
Werking zonnebanken
U wordt warm gemaakt door krachtige witte en infra-rode lampen. Sluit uw ogen en droom weg bij het vallende water van het recreatiebad. U waant zich op een strand in een mooi warm land. Voor deze zonnebanken hoeft u geen afspraak te maken bij de kassa, dus wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
Ook in de sauna een zonnebank!
Ook in de sauna hebben wij een zonnebank. Bruin worden tijdens het gebruik van de sauna? In Sportfondsenbad Oost kan het allemaal. Naast de saunacabine’s vindt u een aparte ruimte waar u een zonnebank treft. De kosten voor het gebruik zijn 1 euro per 3 minuten. Er passen 1 en / of 2 euromunten in de muntproefer. Een schitterende zonnebank in de hal van het zwembad!

Ziet u onjuiste gegevens? Klik hier
Bookmark and Share